Zes plekken waar je kunt boulderen in Amsterdam in 2020!

Op dit moment kun je boulderen bij twee boulderhallen in Amsterdam, namelijk bij Monk Amsterdam en bij Het Lab. In 2020 wordt dit een stuk meer, minstens VIER boulderhallen komen er dan bij! Genoeg keuze dus als je een boulderaar bent in Amsterdam.

De volgende vier boulderhallen in Amsterdam zijn:

Be Boulder

Website: binnenkort online
Adres: Anthony Fokkerweg 75, Amsterdam

Boulderhal Be Boulder is een nieuwe deelnemer in de boulderindustrie. Zie hieronder een officiele beschrijving van Be Boulder:

Be Boulder is een nieuwe speler in de klimwereld. Met een andere invulling op het
conventionele uiterlijk van een boulderhal maakt Be Boulder er een waar feest van voor het oog. Het deconstructivistische ontwerp biedt bijzondere uitdagingen om de boulder skills te testen op letterlijk andere niveaus.

Natuurlijk hebben wij ook een fijne bar met uitstekende koffie, gezonde sapjes en lekkere
bieren. Op de verdieping, met uitzicht op het boulderen, kun je relaxen met lekkere
broodjes, soepen, salades en andere warme en koude gerechten van de kok.
Be Boulder zal zijn deuren openen in maart 2020.

Meer informatie volgt!

Club Monk

Website: https://monk.nl/club-amsterdam/
Adres: H.J.E. Wenckebachweg 79, 1096 AL Amsterdam
Instagram: https://www.instagram.com/club_monk/

Club Monk gaat het iets anders aanpakken dan Monk Amsterdam. Club Monk faciliteert de iets gevorderde boulderaar. Meer trainen, sterker worden en hardere boulders. Beginners worden aangeraden om maar Monk Amsterdam te gaan. Een slimme zet! Ook je huidige Monk ledenpas is hier geldig.

Beta Boulders Amsterdam

Website: https://www.betaboulders.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/betabouldersams/
Adres: Stadionplein 18 Amsterdam

Dezelfde eigenaren van Beta Boulders Kopenhagen (Denemarken) bouwen in Amsterdam een nieuwe hal. Hun motto is Life needs balance, Live work and play all in the same place. In deze boulderhal kun je meer verwachten dan alleen boulderen. Hier komt horeca, fitness and co-working space tezamen.

Nomad Boulders

Instagram: https://www.instagram.com/nomadboulders/?hl=nl

Nomad boulders wordt opgericht door dezelfde eigenaren van Kunststof, Energiehaven, Radium en Roest. Er is nog niet veel bekend over Nomad boulders maar de eigenaren hebben een goed track-record voor het opzetten van mooie, moderne en complete boulderhallen. Dit belooft veel goeds!

Nomad Boulders zal op een loopafstand van boulderhal Het Lab zitten. Je kunt een instagram post zien van het pand dat verhuurd is aan Nomad Boulders. nomad boulders pand verhuurd

Dit pand zit op Condensatorweg 48 in Amsterdam. Het pand is 1.800 m² groot en er is mogelijkheid om zelfs uit te breiden. Meer informatie via: https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/verhuurd/amsterdam/object-40111745-condensatorweg-48/

Zie hieronder een kaart met de locaties van de boulderhallen.

boulderhallen amsterdam nieuw

Op zoek naar een handige pofzak voor boulderen?

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie