Wat doen boulderhallen tijdens de lockdown?

Open, dicht, open behalve het horeca-gedeelte… Boulderhallen passen zich aan en houden zich ook aan de coronamaatregelen. Helaas na een kleine periode dat binnensporten weer mocht, zijn de boulderhallen momenteel geheel gesloten voor publiek. Net als alle andere binnensportfaciliteiten. Wat doen boulderhallen eigenlijk terwijl ze gesloten moeten blijven?

Wat doen boulderhallen? Schoonmaken!

In de korte periode dat de hallen open mochten, hebben de ruimtes een beetje stof en magnesium gevangen. Boulderhal Kunststof zorgt ervoor dat de vloeren weer schoon én glanzend uitzien bij de heropening.

Grip Boulderhal zet de team in om de muren weer zo goed als nieuw te laten uitzien.

Nieuwe routes inbouwen

Alle hallen hebben nu zeer ruim de tijd om de wanden te verversen en te testen. Zo ook Boulderhal Sterk. Weg met de oude routes, kom maar op met de nieuwe problemen!

(Verder) Verbouwen

Boulderhal Zuidhaven was nog niet af, maar langzaamaan begint deze hal steeds completer te worden. De lege ruimtes worden gevuld. Meer boulderwanden en extra trainingsspullen!

Nieuwe boulderhal?!

In deze tijden kan men zich moeilijk voorstellen om iets nieuws te starten. Toch komt er een nieuwe boulderhal! Boulderhal Het Lab, De Fabriek en Beest Boulders kondigden aan dat de nieuwe boulderhal in Amsterdam komt: Beest Boulders Amsterdam!

Plaatjes draaien

Monk Rotterdam gebruikt haar hal om muziek te livestreamen! Te vinden via hun facebook-pagina en de muziek kun je altijd achteraf luisteren via spotify.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

2 gedachten over “Wat doen boulderhallen tijdens de lockdown?”

Plaats een reactie