Wanneer weer boulderen? Binnen uitgesteld tot 9 februari

Wanneer weer boulderen? Boulderaars wachten af wanneer ze weer in hun boulderhal kunnen boulderen. De die-hards die niet kunnen wachten blijven boulderen, maar dan buiten in de kou, wind en regen.

Eerder werd aangegeven dat de landelijke lockdown tot 19 januari 2021 zou zijn. Voor de Nederlandse boulderhallen betekende dit dat zij moesten sluiten voor publiek. Binnenruimtes openstellen voor sporten en voor horecadoeleinden was niet meer toegestaan. Tijdens de persconferentie van 12 januari 2021 werd medegedeeld dat de huidige lockdownregels nog tot en met 9 februari zou gelden. Mogelijk worden regels nog verzwaard, zoals de invoering van een avondklok.

Ontwikkelingen zoals de eerste toedieningen van het vaccin en de lichte afname van de besmettingscijfers zorgen voor een beetje hoop dat het de goede kant op gaat. Daarentegen zijn er in andere landen nieuwe varianten van het coronavirus ontdekt. Voorzichtigheid is geboden om nieuwe besmettingen te voorkomen. Op 2 februari komt er waarschijnlijk een persconferentie hoe er verder gehandeld gaat worden.

Wil je de precieze coronamaatregelen weten, raadpleeg dan deze pagina: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/01/12/nederland-blijft-tot-en-met-ten-minste-9-februari-in-lockdown

Wil je weten wat de boulderhallen doen terwijl ze gesloten zijn? Lees dat hier!

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie