Wanneer gaat Boulderhal Energiehaven nou open?

Boulderhal Energiehaven heeft al 1.521 ‘vind-ik-leuks’ en 403 volgers weten te vergaren, met alleen maar updates over de opbouw en de laatste loodjes. Energiehaven is namelijk nog niet open.

Het wachten (voor publiek) begon op één van de vele competitiefeestjes van Boulderhal Kunststof (KUNST | WERCK, 5 februari 2017). Na de prijsuitreiking was er nog een laatste zegje van één van de Kunststof eigenaren: iets met “een nieuwe boulderhal” en “in Utrecht”. Iedereen was blij verrast. Dat zou betekenen dat Utrecht een tweede boulderhal bij krijgt (Sterk is de eerste boulderhal in Utrecht).

Kort erna werd de Facebook-pagina aangemaakt. Hierop kwamen allerlei designs en foto’s voorbij. Het was te zien dat er voor de aankondiging al veel voorbereidingen waren getreft. Ook werden er andere zaken gedeeld (voornamelijk Kunststof nieuwtjes).

Facebook-pagina: facebook.com/boulderhalenergiehaven

Tijdens de aankondiging werd er informeel gezegd dat de opening na de zomervakantie zou plaatsvinden. 1 april kregen zij de sleutel om het echte fysieke werk te kunnen verrichten. Veel updates later werd er toch nog even gevraagd wanneer de hal open zou gaan. Ergens in het najaar, eind oktober, begin november… In november bleek dat de eigenaren nog een paar laatste punten wilden afmaken, maar de meeste boulderaars konden niet meer wachten. Ik geloof niet om te pesten of omdat ze boos waren, maar meer omdat ze vol spanning zaten te wachten!

Het lijkt erop dat de vele nieuwsgierige mensen Boulderhal Energiehaven toch hebben overgehaald om snel te openen. De openingsdatum staat op zondag 10 december 2017!

boulderhal energiehaven utrecht opening pofzak

Zie Facebook event: facebook.com/events/1092979697506078

Van 10.00 – 18.00 uur kan er gratis geboulderd worden. Is het je eerste keer boulderen? Neem dan schone sportschoenen met witte zolen mee, misschien zijn er niet genoeg huurklimschoenen op de dag zelf.

Ga je ook? Meld je dan aan via het Facebook event.

Wij zijn ook benieuwd.

Wil je liever een andere keer deze spiksplinternieuwe boulderhal bezoeken? Hier zijn de openingstijden: boulderhalenergiehaven.nl/openingstijden

De foto is afkomstig van de Facebook-pagina van Boulderhal Energiehaven.

Update: Bekijk hieronder de video van het openingsfeestje.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie