Video Zuidgraad 2 bij Boulderhal Zuidhaven Utrecht

Op 7 oktober 2023 vond een spannende open competitie plaats in Boulderhal Zuidhaven in Utrecht. We hebben hiervan een video samenvatting gemaakt om de hoogtepunt van het evenement te herbeleven.

De competitie trok boulderaars van allerlei niveaus, van beginners tot doorgewinterde professionals. De boulderhal had speciaal voor deze gelegenheid de complete hal vernieuwd met nieuwe, uitdagende wedstrijd routes. Dit jaar had de finale echter een spannende twist! Normaal gesproken komen de deelnemers met de hoogste scores in de finale. Dit keer werden zes deelnemers willekeurig gekozen met dicht bij elkaar liggende scores. De moeilijkheidsgraad en het bijbehorende scorebereik van de finale werd niet van tevoren bekendgemaakt. Dit betekende dat iedereen kans kon maken om deel te nemen aan de finale.

Wij namen onze pofzak en klimschoenen mee en vertrokken naar Boulderhal Zuidhaven. Voor de opening stond er al een lange rij! Bekijk de video hieronder voor een samenvatting van het boulderen event.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie