Vaderdag kado tips voor de sportieve vader!

In 2020 valt vaderdag op zondag 21 juni. Wil je graag iets aan je vader geven maar je weet niet wat? Vaak is het lastig om een cadeau te verzinnen voor je vader. Iets dat alleen maar mooi is wilt hij niet. Wat dacht je van om praktisch met mooi en leuk te combineren? Handgemaakt in Utrecht dus je steunt ook nog een lokale ondernemer en de ambacht!

Vaderdag kado voor de boulderaar

Is je vader gek op boulderen? Geef dan een ambachtelijk boulder pofzak kado. Beschikbaar in verschillende kleuren en binnen 1 werkdag verzonden. Wil je zelf je kleuren en een eigen opdruk kiezen? Dat kan ook! Binnen 3-5 werkdagen is je gepersonaliseerde boulder pofzak klaar.

pofzak voor boulderen
voor als je vader van boulderen houdt
boulder pofzak voor vaderdag

Vaderdag kado voor de klimmer

Zie jij je vader de hoogtes ingaan met touw en al? Dan is hij vast een klimmer! Bij het klimmen kan je vader goed een klim pofzakje gebruiken. Deze kan hij altijd bij zich houden met een pofzak riem. Op voorraad binnen 1 werkdag verzonden.

voor vaderdag: klim pofzak voor de klimmer
klimmen doe je met een klim pofzakje
klim riem om een pofzak aan vast te maken

Dierenliefhebber

Is je vader ook nog een dierenliefhebber? Dan hebben we verschillende dieren pofzakken voor het boulderen en voor het klimmen.

dieren pofzak - koala voor vaderdag
katten pofzak voor het boulderen en klimmen

Weet je het echt niet meer?

Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. Iedereen moet wel een keer met het OV reizen. We hebben stoffen mondkapjes in verschillende designs. Van gekke printjes tot mooie stofjes tot uni kleuren. Onze hoofdactiviteit is het maken van tassen, dus je kunt erop rekenen dat deze mond-neus-maskers zorgvuldig en met oog op kwaliteit zijn genaaid. Handmade in Utrecht – Nederland 🙂

vaderdag kado tip: stoffen mondkapje voor het OV
niet-medisch stoffen mondkapje voor het openbaar vervoer
zwarte mondkap voor vaderdag

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie