UPCOMING: Boulderlab | Amsterdam, Nederland

Er is nog niet veel over bekend, maar De Klimmuur had op 5 juli 2016 aangekondigd dat zij een nieuwe boulderhal in Amsterdam Sloterdijk gaan openen. Een oude fabriekshal zal plaatsmaken voor een moderne sportieve bestemming, genaamd: Boulderlab. De Klimmuur heeft al vijf vestingen, verdeeld over de Randstad. Een klimhal elk in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem, en twee klimhallen in Den Haag. Daar kun je voornamelijk wandklimmen. Het is niet gek dat ook zij de boulder-gekte hebben opgepikt, want Klimcentrum Neoliet heeft al eerder Bolder Neoliet Rotterdam gerealiseerd.

Boulderlab Amsterdam De Klimmuur Amsterdam

De boulderhal vestigt zich in stadsdeel West, buurt Bedrijventerrein Sloterdijk en wijk Stadsdeel Westpoort. Met deze ruime afstand van concurrent Monk Bouldergym Amsterdam kunnen ze misschien een nieuw publiek aanspreken.

pofzak_boulderlab_amsterdam_sloterdijk_2

De toekomstige boulderhal is nu nog in gebruik als industriehal. In het najaar gaan ze beginnen met verbouwen, hiervoor krijgen ze ongeveer 1500 vierkante meter grondoppervlakte! Wil je het weten zodra er iets nieuws bekend wordt? Dan kun je het beste de Facebookpagina van Klimmuur Centraal Amsterdam in de gaten houden.

Locatie Boulderlab

Adres:

Boulderlab
Transformatorweg 30 (huisnummer nog niet vastgesteld)
1014 AK Amsterdam

Vanaf Station Amsterdam Centraal is het ongeveer 17 minuten fietsen. Met het OV heb je een reistijd van ongeveer een kwartier en daarna nog 5 minuten lopen.

Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk kun je 5 minuten fietsen, 15 minuten lopen, of ongeveer 10 minuten met de bus of metro.

Boulderlab online:

Website: deklimmuur.nl

Facebook: facebook.com/klimmuuramsterdam

pofzak_boulderlab_amsterdam_sloterdijk_3 pofzak_boulderlab_amsterdam_sloterdijk

De foto’s zijn afkomstig van de Facebook-pagina van Klimmuur Amsterdam.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

2 gedachten over “UPCOMING: Boulderlab | Amsterdam, Nederland”

Plaats een reactie