Stem op je favoriete boulderhal! En maak kans op een pofzak!

Boulderen was ooit een trainingsmiddel voor klimmers, maar intussen is boulderen een sport op zichzelf met zo’n dertigtal dedicated boulderhallen in Nederland! Om de bouldercommunity positief bezig te houden organiseren we een wedstrijd voor fun: stem op je favoriete boulderhal! Wie mag zichzelf de winnaar noemen?

Onder alle stemmen verloten we een pofzak* naar keuze! De winnaar wordt via email gecontacteerd.

Er kan niet meer gestemd worden. Bedankt voor je interesse!

Meer winkans? Tag je boulder buddy / buddies op onze instagram post over deze wedstrijd zodat zij ook op hun favoriete boulderhal kunnen stemmen. Onder alle instagramreacties verloten we ook een pofzak* naar keuze! Dubbel zoveel kans dus!

*De winnaar mag een pofzak uit de pofzak shop kiezen. De gekozen pofzak moet op voorraad zijn. Custom pofzakken van de ‘Zelf ontwerpen categorie’ zijn uitgesloten van deze wedstrijd.

  • De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in Nederland wonen. De prijs wordt alleen naar een huisadres in Nederland verzonden.
  • Einde van de wedstrijd: 07-03-2021 23.59. De prijs wordt uiterlijk op 10-03-2021 aan de winnaar meegedeeld.
  • We mailen de winnaar. De winnaar moet binnen 3 werkdagen reageren op deze email, anders wordt de prijs opnieuw verloot.
  • Je mag niet meerdere keren stemmen. Bij vermoeden van fraude wordt je stem niet meegeteld.
  • Om een grens te trekken is er besloten om alleen dedicated boulderhallen in Nederland op te nemen. Dit zijn boulderhallen met alleen bouldermuren, zonder een aangrenzende hoogklimruimte, klimmuur, of klimhal.

Dit is een wedstrijd voor fun: alle boulderhallen zijn de leukste en verdienen liefde.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

1 gedachte over “Stem op je favoriete boulderhal! En maak kans op een pofzak!”

Plaats een reactie