Samen boulderen via Meetup / Utrecht

Wil je beginnen met boulderen of lijkt het je leuk om gezellig met anderen samen te gaan boulderen? Bezoek dan de Meetup voor Utrecht Indoor Bouldering & Rock Climbing. Meetup is een laagdrempelig online sociaal netwerk waarmee je met anderen samen activiteiten kunt organiseren. Via Meetup is Utrecht Indoor Bouldering & Rock Climbing inmiddels de grootste bouldergroep van Nederland. De groep is zeer divers en bestaat uit zowel Engelstalig als Nederlandstalig sprekende leden.

Meetup samen boulderen

Samen boulderen via Meetup

De Meetup groep organiseert regelmatig boulderactiviteiten in voornamelijk regio Utrecht. Ook worden boulder events georganiseerd bij andere boulderhallen buiten Utrecht. Deze boulderhallen zijn te vinden in Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Breda, en Nijmegen. De Meetup groep bestaat uit grotendeels uit beginners en licht gevorderden. Gelukkig is iedereen erg behulpzaam en wordt vaak samen geboulderd. Iedereen is vrij om een activiteit te organiseren of een oproep te plaatsen om met anderen samen te gaan boulderen.

  • update: deze bouldering meetup utrecht is opgeheven. Je kunt de discord server Dutch Bouldering joinen om andere boulderaars te meeten: https://discord.gg/gkXN36TS9G
Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

1 gedachte over “Samen boulderen via Meetup / Utrecht”

Plaats een reactie