Prijs entree alle boulderhallen in Nederland

Heb je interesse om te gaan boulderen, probeer het dan een keer uit. Niet vastzitten aan abonnementen of aan een team, je kan in je eentje of met vrienden met een losse entree de boulderhal betreden. Bekijk hier de losse entree prijs per Nederlandse boulderhal.

prijzen euro

Prijs dagentree rond de 10 euro

De prijs voor een dag boulderen varieert tussen de 9 en 14 euro. Vind je de sport leuk genoeg, dan ben je goedkoper uit met een 10-strippenkaart of elk andere vorm van abonnement. Een jaarkaart is het voordeligst, maar dan betaal je wel een smak geld vooruit. Bij een abonnement of andere kaart moet je wel 1 à 2 keer per week boulderen, wil je het geld eruit halen.

Boulderen kan een leuk alternatief zijn voor je vriendengroep in plaats van een spellenavond of een avondje stappen. Je werkt samen aan een gezamenlijk doel en tussendoor en achteraf kun je nog praten over vanalles en nog wat.

Bijkomende kosten

Als je nog geen klimschoenen hebt, dan mag je op schone sportschoenen komen boulderen. Dit verschilt per boulderhal, check hun website van tevoren. Voor de echte boulderervaring is het aangeraden om klimschoenen te huren. Dit kost ongeveer 3 à 4 euro per keer. Je mag tussendoor van klimschoenen wisselen, als het niet goed zit.

Veel boulderaars gebruiken een pofzak waarin magnesiumpoeder zit. Met zweethanden klimmen wordt niet aangeraden, men gebruikt magnesiumpoeder om de handen te drogen. Sommige boulderhallen verhuren huurpofzakjes waarin een beetje chalk zit. Dit kost 1 à 2 euro per keer.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie