Pofzak kopen? Wij hebben ze!

Wil je een pofzak kopen? Dan ben je bij ons bij het goede adres. Inmiddels hebben wij meer dan 200 verschillende ontwerpen gemaakt. Waarvan nu meer dan 40 ontwerpen nu online op voorraad beschikbaar is! Gemaakt in NL en gratis verzending binnen NL. Wij hebben pofzakken voor boulderen maar ook kleinere pofzakjes voor klimmen.

Omdat alle ontwerp en productie in-house is bij ons op locatie in Utrecht, maken wij in Nederland onze boulder pofzakken en klim pofzakjes. Ook kun je eigen pofzak samenstellen en kopen. Je zelfs kiezen voor een eigen opdruk. Via onze website pofzak.com kun je dit zelf allemaal doen. Zodra je een pofzak hebt gekocht en wij jouw bestelling binnen hebben, gaan wij direct aan de slag!

In het bovenstaande voorbeeld kun je in plaats van Magic Powder kiezen voor een ander opdruk of een eigen opdruk insturen. Naast deze custom pofzak original hebben wij ook een aantal andere modellen die je naar eigen smaak kunt samen stellen en kunt kopen. De boulder Pofzak Colortri is een model waarbij er meer ruimte is voor een grotere opdruk. Dus als je wilt opvallen met een grappige of unieke opdruk dan is dat het model pofzak dat je moet kopen!

Ons collectie blijft groeiende en we werken vaak met seizoenscollectie. Na een bepaalde tijd veranderen wij onze collectie waarbij de vorige modellen uit voorraad worden gehaald. Zo blijft onze collectie uniek en is het nooit hetzelfde. Al onze stoffen worden binnen NL en Europa geleverd. Wij werken met goede kwaliteit materialen om te zorgen dat onze pofzakken duurzaam en lang meegaan.

Pofzak is niet alleen voor boulderen. Wij hebben nu ook een collectie met pofzakjes. De pofzakjes zijn een kleinere variant van onze boulder versie en zijn voorzien van lusjes zodat je ze kunt vast maken aan een heupriem voor wandklimmen. Deze kun je dus kopen voor bijvoorbeeld wandklimmen maar ook voor boulderen. Ze zijn zo ontworpen dat je ze ook prima kunt gebruiken voor boulderen. Het model blijft rechtop staan zoals onze grote varianten en er is een houder voor een borstel!

Daarnaast hebben wij ook een collectie van gekleurde riemen. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken om je huidige heup riem te vervangen. Ze zijn 20mm breed en allemaal voorzien van klikgesp en verschuifbaar elastieke houder zodat het eind stuk niet los bungelt.

Een pofzak kopen doe je dus bij pofzak.com! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben stuur dan gerust een mailtje naar info@pofzak.nl

Heb je een model gezien in onze oude collectie en wil je die graag bestellen of een variant ervan? Laat het ons weten!