Pofzak bedrukken (borduren met logo)!

Bij POF!ZAK kun je een complete op-maat-gemaakte boulder pofzak bestellen. Dit houdt in dat je de kleuren-combinatie kunt selecteren en een logo kunt laten zetten. Het personaliseren van een boulder pofzak is ideaal voor boulderhallen die hun eigen hal willen promoten of klanten iets extra’s willen aanbieden in plaats van de standaard boulder pofzakken.

Onze boulder pofzakken worden met veel zorg in Nederland gemaakt. Hierdoor zijn alle materialen en benodigde machines direct en lokaal beschikbaar. Hierdoor kunnen wij boulder pofzakken zelf personaliseren.

Onze boulder pofzak is op de volgende manier aanpasbaar:
– Kleur voorvak
– Kleur voorzijde
– Kleur achterzijde
– en een speciaal logo (bijv. boulderhal logo) op de voorvak

Bij POF!ZAK werken wij snel en betrouwbaar. Voor het bestellen van een op-maat-gemaakte boulder pofzak hanteren wij een minimale afname van 10 stuks vanwege nieuw voorwerk en voorbereidingen. Levering is ruim binnen een week of eerder.

Interesse? Probeer hier de pofzak configurator uit om te kijken hoe je pofzak eruit ziet: https://pofzak.com/nl/custom/209-pofzak-boulderhal-pofzak.html

custom-boulder-chalkbag-logo

Interesse voor een eigen boulder pofzak? Contacteer ons via info@pofzak.nl en/of stuur een bijlage met het gewenste logo afbeelding voor de pofzak.