Over Ons

Wie wij zijn

Beter poffen tijdens boulderen met POF!ZAK. POF!ZAK is gespecialiseerd in boulder pofzakken. Door ervaring in de confectie van tassen hebben wij de ideale boulder pofzak kunnen maken. Ruim, opstaand, houders voor borstels en een ruime voorvak zijn onze pofzakken zeer geschikt voor boulderen.

Via onze blog POF!ZAK delen wij graag ook onze ervaringen, problemen en kennis als beginnende boulderaar. Als beginnende boulderaar loop je ongetwijfeld vaak tegen dingen aan zoals blessures, kopen van de juiste klimschoenen of je wilt gewoon beter leren boulderen. Wij proberen met POF!ZAK je hiermee onder andere te helpen. Naast onze blog maken wij video’s van boulderen en events rondom boulderen. Je kunt onze video’s vinden op onze Youtube channel!

POF!ZAK is opgericht door enthousiaste boulderaars in Utrecht!

over ons pofzak

Confectie van pofzakken op maat

Het team achter POF!ZAK heeft jaren ervaring in de confectie van tassen. Met deze ervaring zijn wij aan de slag gegaan met het maken van pofzakken op maat. Klim tassen speciaal gemaakt voor boulderen. Gemaakt van hoogwaardig kwaliteit nylon hebben wij ruime en praktische pofzakken gemaakt. Ideaal voor boulderen!

Alle pofzakken worden in-house gemaakt, in Nederland. Wij kunnen hierdoor pofzakken helemaal op maat fabriceren.

Binnen 1-2 dagen in huis en gratis verzending binnen Nederland!

Meer dan 250 verschillende modellen boulder pofzakken!

Adres

POF!ZAK
De Stadstuin
Europalaan 20
3526KS Utrecht  

verschil tussen klim pofzakje boulder pofzak naast elkaar