Nog meer boulderhallen in 2020!

Boulderen blijft groeien in Nederland en nog meer boulderhallen zijn aangekondigd! Sommige worden al volop gebouwd en gaan zeer binnenkort open. Nederland kent veel grote leegstaande bedrijfspanden en door afname van industriële bedrijvigheid zijn deze moeilijk in te vullen. Voor boulderhallen zijn deze panden echter ideaal! Een grote ruimte, die ook in de verticale richting ruimte biedt, maakt het zeer geschikt voor die 4.5 meter hoge boulderwanden. Een boulderhal in een stad biedt ook nieuwe levendigheid en een sportieve activiteit voor de bewoners. Een win-win situatie dus!

Welke boulderhallen kun je verwachten?

1. In Apeldoorn, is Kei Boulderhal bezig met een nieuwe hal met 1500m2 vloeroppervlak. Kei Boulderhal heeft al een vestiging in Amersfoort. In Oktober 2019 wordt er nog volop geklusd. Een einddatum voor de opening is nog niet bevestigd maar dat wordt ergens in 2020.

https://www.facebook.com/keiapeldoorn/

Zwitsal Terrein
Vlijtseweg 118
7317 AK Apeldoorn

2. In Amsterdam, zijn de jongens van Beta Boulders bezig met hun 2e hal. Hun 1e hal is gevestigd in Denemarken. De hal biedt meer dan alleen boulderen. Je kunt daar werken in zogen. workspaces, events organiseren, fitnessen en yoga beoefenen. De opening is ergens in de 1e kwartaal van 2020.

https://www.betaboulders.nl/
https://www.instagram.com/betabouldersams/

18 Stadionplein
1076 CM Amsterdam

3. Ook in Amsterdam, is Nomad Boulders aangekondigd. Deze hal wordt opgezet door dezelfde oprichters van Kunststof, Radium, Energiehaven en Roest. Veel informatie is er nog niet. Opening moet plaats vinden ergens midden 2020.

https://www.instagram.com/nomadboulders/

4. Het is nog niet definitief maar in Gouda zijn Suus en Laura bezig met Boulderwerk. Dit moet Gouda’s eerste boulderhal worden.

https://www.instagram.com/boulderwerk/
https://www.facebook.com/boulderwerk

5. Zeer binnenkort (December 2019 of Januari 2020) opent in Delft, Revolt Bouldering gym. Deze nieuwe hal onderscheidt zich met nieuwe stijl boulders. Deze boulders zie je vaak op World Cups waarbij veel gewerkt wordt met volumes en grote grepen. De nieuwe stijl kenmerkt zich ook meer door dynamische en coördinatie boulders. Een hoop spektakel dus.

https://www.revoltclimbing.com/

Kleveringweg 35
2616LZ Delft

6. Alsof de mannen achter Kunststof, Radium, Energiehaven en Roest het nog niet druk genoeg hebben, kondigden zij een nieuwe boulderhal aan in Utrecht! Veel informatie is nog niet over bekend behalve dat deze ergens einde 2020 open zou moeten gaan. De naam is nog niet bekend, misschien Energiehaven II?

https://www.instagram.com/boulderhalenergiehaven/

7. In Zaandam wordt er gewerkt aan BAZ bouldergym & restaurant. De bouw is volop aan de gang en de concept foto’s laten een indrukwekkende hal zien dichtbij het water. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan het restaurant en lounge gedeelte. Een openingsdatum is nog niet bevestigd maar gezien de vorderingen kan dat zo begin 2020 zijn.

https://www.bazbouldergym.nl/

Oostzijde 381
1508 EP Zaandam

8. In Zwolle komt Boulderhal Roest, daarvan zijn de jongens van Kunststof, Energiehaven, etc. mede-eigenaren. De boulderhal wordt gebouwd in een oud tennishal en de opening wordt waarschijnlijk begin 2020.

https://www.facebook.com/boulderhalroest/

Marsweg 10
8013PD Zwolle

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie