Nieuwe boulderhallen aangekondigd voor 2021

Ondanks de corona maatregelen blijven boulderhal bouwers enthousiast. Voor dit jaar zijn er weer nieuwe boulderhallen in Nederland aangekondigd! Tijdens deze periode wordt er dan ook flink geklust. Ook bestaande boulderhallen zijn druk bezig met vernieuwingen binnen en buiten de boulderhal.

Beest Boulders kondigt drie nieuwe hallen aan!

De bouwers van Beest Boulders / Klimmuur zijn goed op dreef. Een paar dagen geleden kondigden ze via Social Media aan dat ze wel drie nieuwe boulderhallen gaan opzetten! Beest Boulders heeft al een vestiging in Den Haag. Ze zijn tevens ook onderdeel van de Klimmuur organisatie waaronder ook een aantal andere boulderhallen onder vallen zoals het Lab in Amsterdam en Fabriek in Haarlem. Met deze opzet wordt Beest Boulders uitgebreid.

De nieuwe hallen zijn:

Ook dit keer vind je de hallen bij de grote steden. De concurrentie wordt daarmee opgevoerd. In Amsterdam kun je namelijk al boulderen bij Monk Amsterdam, Be Boulder, Beta Boulders, Club Monk en het Lab.

In Rotterdam vind je Monk Rotterdam en Neoliet Rotterdam. Bij Leiden kun je nu al boulderen bij boulderhal Kunststof.

De verwachting is dat de hallen gereed zijn in April en Mei 2021. Hopelijk mogelijk wij dan inmiddels ook binnensporten.

Sendmast bouwt in Alkmaar

Ook fijn voor mensen die niet altijd in de buurt van de grote steden wonen, bouwt Sendmast een boulderhal in Alkmaar. Alkmaar ligt in Noord-Holland. Ongeveer 30 km afstand (noordelijker) van Zaandam. In Zaamdam kun je boulderen bij BAZ.

Het adres van de hal is:
Koelmalaan 354
1812 PS Alkmaar

Er wordt op dit moment flink geklust. De verwachting is dat de hal dit jaar klaar moet zijn. Op de facebookpagina van Sendmast kun je de ontwikkelingen volgen. Het ziet er al heel goed uit!

Fox Bouldergym bouwt in Middelburg, provincie Zeeland

Eindelijk voor de klimmers die in de provincie Zeeland wonen kunnen dit jaar hopelijk dichterbij huis boulderen. Fox Bouldergym bouwt namelijk in Middelburg een nieuwe boulderhal! De verwachting is dat de hal eind 2021 open gaat. We zijn benieuwd!

Boulderhal de Fabriek opent een nieuwe hal in Hoofddorp

Bouderhal de Fabriek, gevestigd in Haarlem bouwt in dezelfde provincie aan een nieuwe hal. Deze hal zal zich vestigen in Hoofddorp. Ongeveer zo’n 20 minuten van Haarlem. De hal heeft een oppervlakte van 1100m2. Ze verwachten de nieuwe hal in september 2021 te openen.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

1 gedachte over “Nieuwe boulderhallen aangekondigd voor 2021”

Plaats een reactie