Nieuwe boulder pofzak van POF!ZAK in verschillende kleuren

We kunnen er eindelijk iets over zeggen! ūüėĬ†Wij hadden¬†specifieke wensen voor onze boulder pofzak, die we niet konden vinden in het huidige aanbod. Dus besloten we ze zelf te maken.¬†Wij weten hoe we het gebruiken & wat we wel / niet willen hebben in een pofzak.¬†Pofzak, van POF!ZAK. Gemaakt voor boulderaars, door boulderaars.¬†Handmade in the Netherlands.

Via onze shop shop.pofzak.nl kun je vanaf nu onze nieuwe boulder pofzakken bestellen! Deze zijn handgemaakt in Nederland en van stevige kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in unieke kleuren combinaties! Verzending binnen Nederland is gratis en je kunt je bestelling binnen 1 werkdag thuis verwachten. Je kunt ze hier bestellen.

pofzak

Onze unieke boulder pofzak is gemaakt van stevig nylon materiaal. De pofzak houdt hierdoor zijn vorm en zakt niet in elkaar. De binnenzijde is voorzien van fleece, een vachtachtige stof, waardoor je makkelijker kunt poffen en voorkomt magnesium verlies.

Er is een grote opbergvak aan de voorkant voor je mobiel, sleutels, tape en andere accessoires. Aan de zijkanten van het opbergvak is ruimte om je borstels in te steken. Op die manier kun je tijdens het klimmen snel en gemakkelijk je borstels paraat houden voor het poetsen van klimgrepen.

wp_pofzakb

De opening van de pofzak wordt gesloten met stevig klittenband. Vervolgens kun je de bovenzijde oprollen en sluiten met behulp van de klikgesp. Hierdoor wordt de pofzak een stuk compacter en is makkelijk te vervoeren in bijvoorbeeld je rugzak.

wp_pofzak1

Zoek je een unieke pofzak voor tijdens het boulderen? Neem dan gauw een kijkje naar onze unieke POF!ZAK collectie.

Hierboven vind je nog een kort filmpje over onze POF!ZAK.


 

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie