Nieuw: MONO Boulder te Ede!

Boulderen in Ede wordt binnenkort mogelijk bij MONO Boulder! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de constructie van de nieuwe boulderhal, en naar verwachting zal deze in de zomer van 2024 haar deuren openen.

De aankondiging van MONO Boulder vond eerder dit jaar plaats, maar helaas werden de plannen vertraagd door vergunningskwesties. Gelukkig zijn deze obstakels nu overwonnen, zo deelt oprichter Ariën van de Kolk.

Gelegen in de provincie Gelderland, bevindt de gemeente Ede zich op een strategische locatie tussen Amersfoort (Kei Boulderhal) en Arnhem (Rijnboulder). Voor inwoners van Ede betekent dit een reistijd van 30 tot 50 minuten met de auto om de dichtstbijzijnde boulderhal te bereiken. De komst van MONO Boulder brengt gelukkig verandering in deze situatie. De hal wordt opgebouwd aan de Geerweg en zal een indrukwekkende oppervlakte van bijna 1400 vierkante meter beslaan.

Crowdfunding

Om de bouw van MONO Boulder te ondersteunen, heeft de oprichter een crowdfundingcampagne gestart via het platform CrowdAboutNow. Op deze manier krijgen betrokken buurtbewoners, sportliefhebbers en klimmers de kans om bij te dragen aan de realisatie van de boulderhal. “Mensen kunnen zelf kiezen hoeveel ze willen investeren,” legt Van de Kolk uit. “Dit kan al vanaf honderd euro, maar er zijn ook mensen die enkele duizenden euro’s investeren.” De oprichter hoopt op deze manier minimaal 2,5 ton en maximaal 5 ton op te halen, waarmee onder andere de wanden, klimgrepen, bar en keuken gefinancierd kunnen worden.

Als jij wilt bijdragen aan de realisatie van de Edese boulderhal en daarbij een aantrekkelijk rendement wilt behalen, kun je terecht op www.monoboulder.nl voor meer informatie. “Met behulp van de gemeenschap streven we ernaar een prachtige hal te bouwen waar iedereen uit Ede, Wageningen, Veenendaal en daarbuiten welkom is om te komen boulderen,” benadrukt Van de Kolk. Het is een unieke kans om niet alleen de sportieve gemeenschap te versterken, maar ook de lokale betrokkenheid te vergroten.

Ga hier direct naar de Crowdfunding: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/monoboulder

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie