Nederlands favoriete boulderhal is… | winnaars 2020

De afgelopen weken konden jullie stemmen op Nederlands favoriete boulderhal en dat deden jullie! We willen jullie eerst bedanken voor jullie deelname – voor het stemmen, maar ook voor het achterlaten van enthousiaste en hartverwarmende reacties via instagram! Het geeft ons een reminder waarom we van boulderen houden – niet alleen vanwege de sport, maar ook vanwege de community die erbij hoort. We hadden op instagram nog een tussenstand geplaatst zonder vermelding van de hallen en jullie maakten het extra spannend met de stemmen die daarop volgden. We hopen dat deze wedstrijd voor een positieve afleiding zorgde.

Lees hieronder wie de winnaar is van Nederlands favoriete boulderhal.

De top 4 van Nederlands favoriete boulderhal

Deze hal heeft in haar naam een verwijzing naar hét buiten boulder gebied, geliefd door vele Europese klimmers. De boulders zitten goed in elkaar en de medewerkers zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Met 9,3% van de stemmen staat Bouldercentrum Delfts Bleau te Delft op de vierde plek!

Zoals de naam suggereert kan hier hard geboulderd worden. Plezier wordt hier gecombineerd met uitdaging en dit zorgt ervoor dat regulars van deze hal naar een hoger niveau getild worden. Boulderhal Bruut te Breda staat op nummer 3 met 12,6% van de stemmen!

Een paar dagen voor de deadline, hadden we een tussenstand op instagram geplaatst. Er bleek een gelijkstand te zijn tussen 2 hallen. Een derde hal zat er dichtbij met maar 1,8% verschil. We hebben niet gezegd welke hallen dat waren. Hierna kwam een explosie aan stemmen binnen, proberend om de gelijkstand te verbreken.

Er kan er maar één winnaar zijn! Nee toch niet, bij deze wedstrijd zijn er twee winnaars uit de bus gekomen. Met elk 18,8% (103) van de stemmen zijn Nederlands favoriete boulderhal(len): Boulderhal Sterk (Utrecht) en Bossche Boulders (Den Bosch)! Gefeliciteerd!

Mensen zijn positief over de hal, boulders, sfeer, mensen, echt alles is wel een keer genoemd bij de vraag of men een opmerking over de hal heeft.

Als extra bedankje hadden we 2 gratis pofzakken verloot onder de stemmers en instagrammers. E. en J. hebben een leuke pofzak uitgekozen en inmiddels ontvangen.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie