Moon Climbing Pofzak Bouldering Chalk Bucket True Red

De Deluxe Bouldering Chalk Bucket van Moon Climbing is geen normale pofzak. Dit is een zeer grote pofzak die je staand op de grond kunt plaatsen. Extra padding aan de onderkant zorgt ervoor dat deze pofzak stabiel op de grond blijft. Je kunt deze pofzak ook zien als een “pofemmer”. Het is groot genoeg om met twee handen magnesium op te schappen. Deze Chalk Bucket is dus ideaal voor boulderen en voor gebruik met meerdere klimmers. De pofzak is afsluitbaar via de zijkant. De zijkant is voorzien van een handig touwtje die de pofzak afsluit als je hieraan trekt. Trek je aan de andere kant van de pofzak dan maak je de pofzak weer open. Een eenvoudig systeem en makkelijk in gebruik. Door dit systeem is de binnenzijde van de pofzak lekker ruim en zitten er geen lussen of sluitingen in de weg. Er zijn opbergvakken voor accessoires zoals een borstel, tape, nagelknipper of schuurpapier.

De Moon Climbing Deluxe Bouldering Chalk Bucket is verkrijgbaar in de kleuren True Red. Deze pofzak is geheel in de kleur rood met grijze/rode accenten.

Product specificaties

  • Gewicht: 204 gram
  • Materiaal: Polyamide
  • Materiaal (binnenvoering): Polyester
  • Sluiting met touw

Moon Climbing Deluxe Bouldering Chalk Bucket True Red

Moon Climbing

Moon Climbing komt uit Engeland en specialiseert zich in klimuitrusting. De eigenaar en oprichter is Ben Moon. Door zijn ervaring als professioneel klimmer worden producten met veel zorg ontworpen en gemaakt. Moon Climbing sponsort ook een aantal professionele klimmers.

Meer informatie vind je op MoonClimbing.com