Moon Climbing Boulder Pofzak Chalk Bag B/G

Een handige boulder pofzak van Moonb Climbing. De Moon Climbing Chalk Bag is een pofzak speciaal voor tijdens het boulderen. De pofzak is sluitbaar en zorgt ervoor dat je magnesium in een droge ruimte wordt afgesloten. De pofzak blijft rechtop staan en kan daardoor gebruikt worden als een soort emmer waarin je makkelijk je handen in magnesium kunt doen tijdens het boulderen. Aan de buitenkant is er ruimte voor het opbergen van accessoires zoals een borstel, tape, nagelknipper of schuurpapier. Uiteraard kun je ook eventueel je sleutels of telefoon in opbergen.

De Moon Climbing Chalk Bag is verkijgbaar in de kleuren Black/Green 100%. Aan de voorkant is in groene kleur de het patroon Moon Climbing te zien. De pofzak is zwart met grijze accenten.

Product specificaties

  • Afmetingen: 430 mm x 180 mm x 180 mm
  • Gewicht: 215 gram
  • Materiaal: Nylon
  • Sluiting met klittenband
  • Binnenzijde met Microfleece-voering

Moon Climbing Boulder Pofzak Black/Green

Moon Climbing

Moon Climbing komt uit Engeland en specialiseert zich in klimuitrusting. De eigenaar en oprichter is Ben Moon. Door zijn ervaring als professioneel klimmer worden producten met veel zorg ontworpen en gemaakt. Moon Climbing sponsort ook een aantal professionele klimmers.

Meer informatie vind je op MoonClimbing.com