Mondkapje vanaf 25 mei te koop zonder btw

Vanaf 25 mei tot en met 1 september 2020 valt het mondkapje onder het 0% btw tarief. Dit betekent dat mondmaskers zonder btw kunnen worden verkocht en gekocht. De prijzen zijn naar aanleiding van deze maatregel aangepast.

Mondkapje nu met 0% btw te koop
Pofzak verkoopt mondkapjes, zolang deze verplicht blijven.

Per 1 juni 2020 is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht in het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer zal dan weer reguliere tijden draaien, in plaats van de huidige aangepaste tijdschema’s. Een sjaal om het gezicht is niet voldoende. Een medisch mondmasker mag ook niet, omdat zorginstellingen en dergelijke organisaties deze medische uitrusting hard nodig hebben.

Mondkapje nu met 0% btw te koop
Onze mondkapjes bedekken mond en neus.

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregel zetten we ons tijdelijk in om mondkapjes te maken, zolang deze verplicht blijven. We hebben verschillende ontwerpen: 2-laags, 3-laags, zonder filteropening, met filteropening. Elk mondkapje is comfortabel om te dragen en er is keuze uit verschillende designs. Handgemaakt in Utrecht.

Voor onbepaalde tijd is het maken van pofzakken teruggeschroefd, omdat boulderhallen en klimhallen voor onbepaalde tijd gesloten zijn vanwege de coronamaatregelen. We zijn gaan graven in onze huidige stoffencollectie, die we normaal voor pofzakken zouden gebruiken. De stoffen die bruikbaar zijn als mondkapje zetten we tijdelijk in voor dit nieuw product.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie