Je eigen boulder pofzak ontwerpen?

Zoek je een leuk en uniek kado voor jezelf of voor een boulder vriend(in)? Ontwerp dan een eigen pofzak bij POF!ZAK. In de boulderhal zie je vaak boulderaars met dezelfde pofzakken. Het komt dan wel eens voor dat je per ongeluk in de verkeerde pofzak pof aan het scheppen bent.

POF!ZAK is een productie atelier in Nederland. Met onze ervaring in de confectie van tassen en onze passie voor boulderen zijn wij aan de slag gegaan met het maken van onze eigen boulder pofzakken. Je kunt deze op de website van POF!ZAK vinden. Omdat we een eigen productie hebben kunnen wij ook custom pofzakken maken.

Ontwerp zelf een unieke pofzak

Heb je een boulder pofzak gezien op onze website maar is het net niet wat je zoekt? Dan kun je gemakkelijk aan de slag gaan met onze ontwerp tool! Wij hebben op het moment vier verschillende modellen die je zelf kunt ontwerpen of laten customizen.

Ga hier naar ‘zelf ontwerpen’ om aan de slag te gaan!

Bij de ontwerp tool kun je eigen patronen, opdruk en kleuren kiezen. Voeg het ontwerp toe in de winkelmand en plaats de bestelling. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag!

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

6 gedachten over “Je eigen boulder pofzak ontwerpen?”

Plaats een reactie