Jaarkaart prijzen van alle boulderhallen in Nederland

Heb je de smaak te pakken en wil je meer en vaker boulderen? Een jaarkaart boulderen geeft jou het meeste voordeel ten opzichte van andere vormen van entree tot een boulderhal. Wil je weten hoe duur een jaar lang boulderen is in Nederland? Bekijk hier de prijslijst voor volwassenen!

Dit overzicht weergeeft de prijzen voor een jaarkaart voor een volwassene. Sommige boulderhallen maken onderscheid tussen jongeren (tussen de 18 en 25 jaar) en volwassenen (vanaf 25 jaar). Dit wordt in de tabel aangegeven. Jongeren en kinderen betalen minder ten opzichte van volwassenen.

Boulderhallen die geen jaarkaart aanbieden, bieden wel andere vormen van entree aan, zoals een maandelijkse abonnement, halfjaarkaart, 3 maandenkaart, maandkaart of 10-strippenkaart. Sommige boulderhallen zijn nog in opbouw, hiervan zijn de prijzen nog niet bekend.

Wat is een jaarkaart?

Een jaarkaart kan je bij een boulderhal aanschaffen, zodat je een jaar lang onbeperkt kan boulderen. Je betaalt dus vooraf een flink bedrag. Meestal haal je dit bedrag eruit als je 1 à 2 keer per week bouldert. Je hoeft dan verder geen rekening te houden met periodieke automatische incasso’s zoals bij een abonnement. Bij binnenkomst hoef je alleen je kaart te (laten) scannen.

Je krijgt dus een fysieke kaart met een barcode erop. Let erop dat je vaak nog extra betaalt voor:

  • de fysieke kaart: een klein vast bedrag of in de vorm van borg – bij inleveren van de kaart krijg je je borg terug
  • registratie: eenmalige administratiekosten zodat je gegevens in het systeem van de boulderhal staat

Een kaart voor meer dan één boulderhal

Sommige organisaties beheren meerdere boulderhallen, of werken samen. Als je een jaarkaart aanschaft dan mag je deze jaarkaart ook gebruiken bij boulderhallen waarmee een samenwerking is. Kijk op de website van je boulderhal of er sprake is van een samenwerking. Leuk om een keer een uitje te maken naar een andere hal dan je vaste boulderhal!

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

1 gedachte over “Jaarkaart prijzen van alle boulderhallen in Nederland”

Plaats een reactie