Heup riem voor klim pofzak nodig?

Is de riem van je pofzakje versleten of wil je gewoon een nieuwe riem in een leuk unieke kleur? Wij hebben ze nu op voorraad en ze zijn verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

De riem is van stevig nylon en is voorzien van klikgesp en elastieke houder. Je kunt de riem afstellen zodat je deze strakker of los kunt zetten. Met de elastiek houder zorg je ervoor dat het losse gedeelte niet los bungelt.

De riem is ongeveer 115 cm lang en 20 mm breed. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart, Grijs, Wit
  • Bruin,  Donker groen, Groen, Licht groen
  • Geel, Oranje, Rood
  • Licht Roze, Roze, Paars
  • Licht blauw, Blauw

Je kunt de riem via onze shop bestellen. De prijs is 6,95 incl. BTW. Verzending boven de 10 euro is gratis. Onder de 10 euro betaal je 2,50 euro verzendkosten.

Pofzak voor boulderen en wandklimmen; MINI collectie

POF!ZAK maakt voornamelijk pofzakken voor boulderen. Wij hebben sinds kort een kleine collectie pofzakken dat qau formaat tussen boulderen en wandklimmen in zit. Vanwege de relatief compacte formaat hebben wij lussen toegevoegd zodat je deze met behulp van een riem aan je heup vast kunt maken. Ideaal als je dus beide sporten beoefent. De ‘MINI’ pofzak kun je ook voor boulderen goed gebruiken vanwege de vorm. De riemen in het assortiment zijn dus prima geschikt voor deze zakken.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie