Groningen krijgt een nieuwe boulderhal, Apex Boulders!

Er komt in Groningen een nieuwe boulderhal! De mensen achter Kunst Werck Groep (o.a. Energiehaven, Kunststof en Radium) kondigden kort geleden Apex Boulders aan. Deze nieuwe hal is ongeveer 2200 m2 groot en zal zich vestigen in de wijk Hoendiep in Groningen. De planning is dat de hal midden 2022 open gaat.

In Groningen vind je nu Bouldergym Gropo. In en rondom omgeving Groningen zijn er nog niet veel boulderhallen. Iets verderop is Boulderhal Roest in Zwolle. Een nieuwe boulderhal in het Noorden van Nederland lijkt dan ook meer dan welkom.

Omdat Apex Boulders een zuster boulderhal is van de hallen van Kunst Werck groep kun je met hetzelfde abonnement of strippenkaart bij deze boulderhal klimmen.

Groningse locals Anika en Frank zijn mede-eigenaar van Apex Boulders en zullen de hal beheren. Op dit moment staan er vacatures open bij Apex Boulders. Mocht je houden van boulderen en wil je aan de slag gaan als medewerker (bijv. achter de bar of cursus begeleider) neem dan contact op met Apex Boulders via info@apexboulders.nl

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie