Gratis boulderen voor je vrienden!

Heb je een kennis, vriend of familielid die je graag een keer wilt uitnodigen voor boulderen? Dat komt mooi uit! Sommige boulderhallen hebben tijdelijk een actie opgezet waarbij je vrienden gratis kunnen boulderen. Dit kun je dan doen bij je favoriete boulderhal.

Hoe werkt het?

Als jij in bezit bent van een jaar abonnement, maandabonnement of strippenkaart hebt dan kun je gratis iemand mee laten boulderen. Bij de volgende boulderhallen kun je meedoen aan deze actie. Let op de actie is tijdelijk. Houd daarom de datums goed in de gaten!

Bij boulderhal Roest in Zwolle kun je van 14 t/m 20 april een gratis vriend(in) meenemen die niet eerder bij Roest is geweest.

Boulderhal Sterk in Utrecht, op 8 april, 22 april, 6 mei, en 20 mei. Met je sterk abbo (maand of jaar) en een strippenkaart kun je 1 (of 2) vrienden gratis mee laten boulderen. Lees hier meer op de instagram https://www.instagram.com/p/Cb14E5ojSj8/

Het kan zijn dat meerdere boulderhallen ook deze actie gaan opzetten. Houd daarom de social media van de boulderhallen in de gaten. De onderstaande boulderhallen boden deze actie eerder aan.

Boulderhal BAZ op 19 maart kon je een gratis vriend/vriendin meenemen voor boulderen.

Boulderhal Bruut in Breda kon je op 12 maart als lid gratis twee vrienden meenemen.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie