Gratis boulderen bij Beest Boulders Breda opening!

Nieuwe Boulderhal ‘Beest Boulders Breda’ opent haar deuren met Gratis Boulderen Event

Op 8 juni 2024 opent de langverwachte boulderhal, Beest Boulders Breda, officieel haar deuren voor het publiek met een grootse opening waar iedereen gratis kan komen boulderen. De nieuwe boulderhal schijnt de grootste boulderhal te zijn in de Benelux!

Door de centrale ligging van Beest Boulders Breda is de hal makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Ook kun je gratis parkeren voor de deur! Het gebouw, een omgebouwde bedrijfspand biedt ruimte voor meer dan 250 boulder problemen.

De opening op 8 juni belooft een festijn te worden voor de lokale gemeenschap. Vanaf 9 uur ’s ochtends tot laat in de avond (0:00) is er gelegenheid om gratis te boulderen. Naast het klimmen kunnen bezoekers genieten van muziek, snacks en drinken. Er zal ook een exclusieve merchandise give away zijn.

Voor degenen die nieuw zijn in de sport, biedt Beest Boulders ook introductielessen aan. Deze sessies zijn bedoeld om beginners een veilige en leuke start te geven in boulderen. Lees hier meer over op de website Introductie boulderen bij Beest Boulders.

De gratis boulderdag is niet alleen een kans om de sport uit te proberen, maar ook om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van klimliefhebbers in Breda en omstreken. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om sportkleding te dragen en hun enthousiasme mee te nemen.

Voor meer informatie over Beest Boulders Breda kun je terecht op hun website of sociale media kanalen. Mis deze fantastische opening niet en ontdek waarom boulderen zo’n populaire sport is geworden in Nederland.

Instagram Beest Breda

Website Beest Breda

Adres
Beest Boulders Breda
Zoete Inval 8
4815 HK Breda
breda@beestboulders.com

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie