Geen mondkapjes meer en meer mensen in de boulderhal!

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 gaan een (groot) aantal versoepelingen in van de corona maatregelen. Deze versoepelingen hebben ook invloed op het boulderen in boulderhallen in Nederland. Bijna alle coronamaatregelen vervallen; op de meeste plaatsen geen mondkapjes-plicht en horeca heeft geen sluitingstijd meer. Hoe zien deze versoepelingen uit voor boulderhallen?

  • Geen mondkapje meer op bij binnenkomst en vertrek
  • Bar / horeca blijven weer even lang open
  • Meer mensen in de hal en langer boulderen

De 1,5 meter afstand houden blijft nog wel even belangrijk en moet zoveel mogelijk gewaarborgd worden. Daarom werken de meeste hallen nog steeds met reserveringen en wordt het aangeraden om niet te komen als je gezondheidsklachten hebt. Let ook op dat mondkapjes nog verplicht zijn op plekken waar de 1,5 meter niet gehandhaafd kan worden zoals in het openbaar vervoer, luchthavens en vliegtuigen. Thuis kun je ook weer met zoveel mensen als je wilt bij elkaar komen zolang de 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Goed nieuws dus! Hopelijk blijven de ontwikkelingen positief en kunnen we binnenkort zonder reserveren boulderen wanneer we maar willen!

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie