Binnenkijken bij boulderhallen met Google Maps Street View

Een paar weken geleden op een feestje gingen mijn vrienden en ik ons vermaken met Google Maps. We gingen langs bekende gebieden en toevallig kwamen we uit op Boulderhal Sterk. Naast dat we eindelijk het mysterie van “KW4” hebben opgelost -dat staat voor Koningin Wilhelminalaan 4-, ontdekten we ook dat we Boulderhal Sterk digitaal konden binnentreden! Recent werd ik hieraan herinnerd door een Facebook-post van Monk Bouldergym Eindhoven; ook zij zijn nu ook digitaal toegankelijk!

Het leek me leuk om met jullie een kijkje te nemen in de boulderhallen van Nederland: wie zijn niet en wie zijn wel toegankelijk via Google Maps / Street View? Op alfabetische volgorde:

(Rechtsboven elk plaatje, kun je klikken voor de fullscreen optie)

Bolder Neoliet

Boulderhal Sterk

Inmiddels is de trainingsruimte veel groter en naar boven verhuisd. Ook zijn er nu extra boulderwanden daar waar de oude trainingsruimte stond.

Graviton Bouldergym

Monk Bouldergym Eindhoven

Wat een coole feature van Google om binnen een kijkje te kunnen nemen.  En credits voor diegenen die de foto’s hebben gemaakt (in Google Maps zelf, kun je linksboven zien wie dit mogelijk heeft gemaakt). Het enige wat ontbreekt zijn de kleedruimtes, maar die wil je toch niet zien. Tot nu toe zijn er 4 van de 8 boulderhallen in Nederland digitaal toegankelijk via Google Maps / Street View. Misschien dat er meer volgen in de toekomst? 😉

Doe het zelf met Google Maps

Hoe kun je nu achter komen bij wie je binnen een kijkje kunt nemen? De snelste manier: Google search naar de naam van de organisatie / het bedrijf of het precieze adres. Bij de zoekresultaten zie je dan rechts een speciaal bedrijfspagina met allerlei informatie. Als het mogelijk is om binnen te kijken, dan staat er een extra plaatje met “Binnenkijken”. Daar kun je op klikken en voilá: je bent binnen!

pofzak_bolder_neoliet_google_maps_street_view

Handig: nu kun je eindelijk je familie en vrienden laten zien waar je dagelijk / wekelijks / maandelijks te vinden bent. 😉

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie