Boulderhal Zuidhaven, nieuwe hal in Utrecht!

Na boulderhal Sterk en Energiehaven komt er een derde boulderhal in Utrecht! De nieuwe boulderhal in Utrecht heet Boulderhal Zuidhaven. De hal wordt opgezet door dezelfde mensen van Energiehaven.

Waar komt de hal in Utrecht?

Er waren al wat speculaties over een derde boulderhal. De locatie zou ergens in Zuid-Utrecht moeten zijn waar Boulderhal Sterk zich ook bevindt. Het adres is nu eindelijk bevestigd. Boulderhal Zuidhaven gaat zich vestigen aan de Vrieslantlaan 2. Dit is op het woonboulevard vlakbij Ikea Utrecht. Het is een mooie pand waar vroeger een glasbedrijf zat. Het is goed te bereiken met de auto (rondom ruim parkeerplekken) en OV (tramhalte in de buurt). Wel is het ietsje verder van het centrum (in vergelijking met Sterk).

Boulderhal Zuidhaven

Het is duidelijk waarom er gekozen is voor de naam Zuidhaven. Het geeft aan dat het een partner hal is van Energiehaven en het zit op het zuidelijke punt van Utrecht. Dit is ook fijn voor mensen die bijvoorbeeld in Nieuwegein wonen. Met Energiehaven als partnerhal kun je als lid binnen Utrecht, met 1 abonnement bij beide hallen klimmen. Ook kun je boulderen bij alle andere partnerhallen van Zuidhaven: Kunststof, Roest en Radium.

Op 14 Juli 2020 is er een bericht gepost op de Facebook Pagina van Zuidhaven. Daarin wordt de nieuwe boulderhal aangekondigd.

De hal wordt relatief erg groot. Het zal meerdere ruimtes met elkaar combineren tot een oppervlakte van 2600 vierkante meter. Ter indicatie, Energiehaven is 2100 vierkante meter en Sterk is 1200 vierkante meter. Het wordt dan de grootste boulderhal van Utrecht. Naast boulderen zal er ook ruimte zijn voor flex werk en kantoorruimte.

Meer informatie volgt nog. Je kunt alvast de website in de gaten houden: boulderhalzuidhaven.nl

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie