Boulderhal Sterk ‘Spoor’ open op 5 november!

Utrecht krijgt binnenkort een vierde boulderhal bij! Boulderhal Sterk opent namelijk een tweede locatie op vrijdag 5 november om 16.00 uur. Deze zal Sterk Spoor heten. De naam verwijst naar het gebied waar de nieuwe hal is gevestigd, het Werkspoorkwartier.

Het Werkspoorkwartier is in de Wijk Zuilen. Via het openbaar vervoer kun je de nieuwe hal bereiken via bijvoorbeeld station Zuilen.

hallen in utrecht

Sterk Spoor zal ongeveer 7 minuten op afstand liggen (met auto) van Boulderhal Energiehaven. De boulderhallen in Utrecht zijn verdeeld vooral over het noorden en zuiden van Utrecht. Boulderaars in Utrecht worden verwend met zoveel (kwalitatieve) boulderhallen!

Adres

Het adres van de nieuwe boulderhal is:

Schaverijstraat 52
3534 AS Utrecht

Dit is in het bedrijventerrein Cartesiusweg wat nu het Werkspoorkwartier genoemd wordt. Je vindt hier meerdere verschillende creatieve bedrijven zoals ateliers van kunstenaars en culturele ondernemers. Kom je met de auto? Dan kun je (voorlopig) gratis parkeren bij de nieuwe hal.

Opening op vrijdag 5 november 2021

De laatste weken en maanden is het team van Sterk hard bezig geweest om de hal op te zetten. Het belooft wat moois. Op de foto’s van Sterk Instagram zien wij sneak peaks van hoe het eruit komt te zien.

De nieuwe hal kenmerkt zich door frisse kleuren zoals bij de huisstijl van Sterk. Delen van de wand behouden de houtlook voor een warm contrast. Details over de nieuwe boulderhal zijn nog niet bekend. Op Kadastralekaart.com zien we dat de oppervlakte 1280 vierkante meter is. Dat zou dan net iets groter zijn dan de huidige boulderhal Sterk.

Reserveren en aangepaste openingstijden

De nieuwe boulderhal kan bezocht worden op vrijdag 5 November vanaf 16.00 uur!

Aangezien de komende tijd de stipjes nog op de i gezet moeten worden zal er hier en daar nog gewerkt worden aan de hal. De openingstijden voor Sterk Spoor zijn daarom enigszins aangepast:

STERK Spoor is doordeweeks open van 16:00 tot 00:00 en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur.

Reserveren is door de drukte nog steeds nodig. Via Toplogger kun je van te voren een plekje reserveren.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie