Boulderhal Be Boulder Opening 7 Maart 2020 in Amsterdam!

Op zaterdag 7 maart 2020 opent boulderhal Be Boulder de deuren voor het algemeen publiek! De hal is open van 12 tot 21 uur. De opening is helaas niet gratis maar je betaalt een speciaal verlaagd toegangsprijs van 9 euro om te kunnen boulderen.

Het adres van Be Boulder Amsterdam is Anthony Fokkerweg 75 1059CP Amsterdam. Er zijn parkeerplaatsen in de buurt van het gebouw aan. De hal bevindt zich in het industrie/bedrijven terrein Schinkel, vroeger bekend als Industriegebied Schinkel. Je kunt relatief goedkoop parkeren, eerst drie uren zijn goedkoop en daarna volgt een hoger tarief.

Er is nog niet veel bekend over Be Boulder. De website is nog niet af en er zijn enkele instagram posts geplaatst. Juist door deze instagram posts zijn wij erg benieuwd naar de opzet van de hal. De hal lijkt veel hoogte te hebben en op de afbeeldingen kunnen we zien dat de wanden in meerdere hoogtes zijn gebouwd met heuse blokken in de hoogte die afgeschermd zijn met netten. Het interieur en de concept plaatjes zien indrukwekkend uit.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie