Boulderen in Den Haag

Den Haag kent op dit moment twee boulderhallen. Er is nog een derde boulderhal in opbouw. Ook is er een klimhal met een klein gedeelte toegewijd aan boulderen. Den Haag kent een van de grootste boulderhallen van Nederland.

Waar kun je boulderen in Den Haag?

Den Haag is de derde grootste stad van Nederland. Het kent op dit moment twee boulderhallen. Maar binnenkort kun je op meer plekken boulderen.

boulderen in den haag

Op de 1e van der Kunststraat 282 wordt gewerkt aan een nieuwe boulderhal. Deze hal gaat boulderhal Walhalla heten. Deze gaat zich vestigen in de Haagse Sportcentrale. De hal zal 480 vierkante meter aan klimoppervlak krijgen. Op de kaart hierboven kun je zien dat het in de buurt is van Beest Boulders. We hebben ook klimmuur Den Haag de Uithof op de kaart gezet. Dit is eigenlijk een klimhal. Ze hebben wel een klein gedeelte voor boulderen gebouwd.

Boulderhal de Campus

3000 vierkante meter oppervlakte, bijna 1000m2 boulderwanden

Adres
Kerketuinenweg 55
2544CV, Den Haag

Prijzen
25+ – 11 euro
19 – 24j – 10 euro
13 – 18j – 8,50 euro
7 – 12j – 7,50 euro

https://boulderhaldecampus.nl/nl/content/prijzen

Beest Boulders

1000 vierkante meter oppervlakte, 180 boulders

Adres
Waldorpstraat 15 F
2521 CA Den Haag

Prijzen
volwassenen 11,50 euro
10-17j – 9 euro
tm 9j – 7 euro

https://www.deklimmuur.nl/tarieven/

Boulderhal Walhalla (in opbouw)

480 vierkante meter boulderwanden, RAC hallen hebben in totaal 5500 vierkante meter oppervlakte

Adres
1e van der kunstraat 282
2521 AV, Den Haag

Prijzen
https://www.boulderhalwalhalla.nl/

Boulderhal de Campus is de grootste van de drie boulderhallen. Het is tevens een van de plekken waar boulder talenten ook trainen. Het biedt veel trainingsfaciliteiten en er is enorm veel te klimmen. Beest Boulders is gevestigd naast klimmuur Holland Spoor. Het zit niet in een typisch industriële bedrijfshal maar in een mooi afgewerkt bijeenkomst gebouw genaamd de Globe. De twee hallen zitten niet bij elkaar in de buurt.

Boulderhal Walhalla komt wel in de buurt van Beest Boulders. Het is ongeveer 4 minuten van elkaar met de auto. Qua klimoppervlak is het een stuk kleiner dan de Campus maar er is wel veel ruimte. Je zit dus niet opgekropt tussen andere klimmers. Het is op dit moment nog in opbouw. We zijn benieuwd.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie