Boulderen in Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland. Het is dan ook geen verrassing dat je hier de meeste boulderhallen kunt vinden. Ook zijn er aantal klimhallen in Amsterdam. De laatste jaren zijn er echt meer boulderhallen bijgekomen.

Waar kun je boulderen in Amsterdam?

Amsterdam kent momenteel vijf boulderhallen. De boulderhallen zijn redelijk verspreid over Amsterdam. Je vindt de meeste aan de rand van Amsterdam. De meeste hallen zijn goed bereiken met zowel OV als met de auto. Met de auto moet je rekening houden dat je bij sommige plekken moet betalen voor parkeren in bepaalde tijdsperiodes.

boulderhallen amsterdam nieuw

Be Boulder

Adres:
Anthony Fokkerweg 75
1059 CP Amsterdam

Website: https://beboulder.nl/

Beta Boulders

Adres
Stadionplein 18
1076 CM – Amsterdam

Website https://www.betaboulders.nl/

Het Lab

Adres
Transformatorweg 32
1014 AK Amsterdam

Website http://www.hetlabamsterdam.nl/

Monk Amsterdam

Adres
Aambeeldstraat 26
1021 KB Amsterdam
020 737 05 98

Website https://monk.nl/amsterdam/

Monk Club

Adres
H.J.E. Wenckebachweg 79
1096 AL Amsterdam
bel 020 891 4780

Website: https://monk.nl/club-amsterdam/

Met vijf boulderhallen in 1 stad, heeft Amsterdam de meeste boulderhallen. Ondertussen zijn er plannen voor een zesde boulderhal in Amsterdam. Deze zal dan in de buurt van Het Lab komen.

beta boulders amsterdam

De boulderhallen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Alleen Monk Club richt zich meer op de gevorderde boulderaars. Het is een relatief kleine hal met boulders die beginnen bij een hogere niveau. Ze houden rekening mee dat gevorderde boulderaars al weten hoe ze veilig kunnen boulderen. Je kunt bij Club Monk dus ook geen klimschoenen huren.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie