Bij Boulderhal Block013 kun je boulderen tijdens corona

Binnen sporten mag nog niet, maar buiten sporten wel! Nadat Boulderhal Het Lab Amsterdam een aantal buitenwanden had gebouwd, is er een kettingreactie ontstaan. Andere boulderhallen zijn fanatiek gaan bouwen, met als nieuwste buiten boulder aanwinst Boulderhal Block013 in Tilburg. Vanaf donderdag 28 mei 2020 kun je in Tilburg lekker buiten gaan boulderen, voor de boulderhal!

Vanaf maandag 1 juni gaat het horeca-gedeelte van de boulderhal open. Je kunt er een kopje koffie drinken, pizza eten en / of een biertje doen. Wel gecombineerd met een reservering, dus je kunt niet zomaar langskomen.

Het logo van Boulderhal Block013

Hoe werkt het bij Boulderhal Block013?

Je reserveert een tijdslot via Toplogger, dat is een app waarmee je normaal gesproken boulderproblemen logt die je hebt gehaald. Je kiest een begintijd en kan dan maximaal 2 uur lang boulderen. Je mag niet vaker dan 3 keer per week een tijdslot reserveren. Er mogen maar maximaal 15 personen per tijdslot komen klimmen. Een boulder dagkaart kost 10 euro, en heb je een doorlopend abbonement bij Block013, dan hoef je geen entree te betalen.

Kleed je thuis alvast om in sportkleding, want de kleedkamers bij Block013 zijn niet beschikbaar. Ook zijn de douches gesloten niet bruikbaar. Er wordt geen materiaal verhuurd, dus neem alles zelf mee. Denk aan klimschoenen en pofzakken. Vloeibaar magnesium is verplicht.

Snel in, snel uit; je mag niet eerder dan 5 minuten voor je tijdslot komen, en is je tijdslot afgelopen dan moet je zo snel mogelijk vertrekken. Handjes wassen voor aankomst en voor vertrek. Ook op deze locatie geldt de 1,5 meter regel en heb je gezondheidsklachten waarmee je potentieel verspreiding veroorzaakt dan mag je niet komen klimmen.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie