Boulder pofzak wanneer je een project hebt!

Elke boulderaar in een boulderhal heeft een project. Een project is een boulder die je nog niet hebt getopt of gehaald en meer tijd nodig hebt om deze uit te vogelen. Soms moet je hiervoor sterker worden of een juiste beta / manier zien te vinden. Wanneer je eindelijk bijna je project hebt kunnen behalen wil je natuurlijk niet dat je gestoord wordt tijdens een poging! Voor dit soort situaties is deze onderstaande boulder pofzak een uitkomst!

boulder pofzak project at risk

Speciaal in geel (lekker opvallend) kun je anderen laten weten dat je hard bezig bent in de boulderhal. Deze ruime en stevige pofzak is gemaakt van goede kwaliteit nylon. De pofzak is voorzien van een binnen voering waarin je de pof bewaart. Aan de achterzijde zit een ritssluiting waar je spulletjes zoals tape, sleutels of telefoon in kunt opbergen. Ook kun je door de twee elastieke banden een borsten inschuiven. De bovenkant sluit door middel van klittenband en je maakt het geheel dicht door het op te rollen en vast te klikken.

boulder pofzak achterkant borstel

POF!ZAK is een productie atelier in Nederland. Met onze ervaring in de confectie van tassen en passie voor boulderen/klimmen zijn wij aan de slag gegaan met het maken van eigen pofzakken. De pofzak is geheel met veel zorg gemaakt in Nederland. Wij werken met seizoenscollectie. Vanwege onze eigen productie kun je uiteraard ook je eigen pofzak ontwerpen.

De pofzak is geheel gemaakt in Nederland! Prijs 31,95 incl. gratis verzending!

  • De pofzak blijft rechtop staan waardoor je makkelijker kunt poffen.
  • Door de binnenzak komt er minder snel pof buiten de pofzak.
  • Makkelijk herkenbare uiterlijk door gebruik van unieke stoffen.
  • Een handig opbergvak voor al je kleine spulletjes zoals sleutels, tape en telefoon. Ook kun je deze gebruiken voor je borstels.
  • Een driedelig achtervak om borstels of andere accessoires op te bergen.
  • Geen magnesiumverlies tijdens het vervoeren: de pofzak sluit d.m.v. klittenband + klikgesp.
  • Door gebruik van de klikgesp wordt je pofzak kleiner en kun je het vervoeren in bijvoorbeeld je rugzak.
  • Makkelijk schoon te houden: veeg met een licht vochtig doekje over de buitenkant.

Bestel deze pofzak voor boulderen via POF!ZAK

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie