Boulder Pofzak MgCO3 – BlueAmigo

De witte poeder die klimmers en boulderaars op hun handen hebben, wordt ook wel Magnesium Carbonaat genoemd, de scheikundige formule is MgCO3. In Nederland kennen wij dit vooral als pof. In deze boulder pofzak bewaar je dus MgCO3. Dit is een stevige en ruime boulder pofzak van goede kwaliteit nylon. De pofzak is voorzien van een binnen voering waarin je de pof bewaart. Aan de voorkant zit een ritssluiting waar je spulletjes zoals tape, sleutels of telefoon in kunt opbergen. Aan de bovenzijde zit een blauwkleurig patroon met rode accenten. De voorkant is bruin van 100% katoen met de opdruk POF!. Aan de achterkant zit een driedelig opbergvak voor je borstels of andere accessoires. De kleur van de achterkant is olijfgroen en is van nylon. De bovenkant sluit door middel van klittenband en je maakt het geheel dicht door het op te rollen en vast te klikken.

boulder pofzak mgco3 pof magnesium carbonaat bruin olijfgroen

POF!ZAK is een productie atelier in Nederland. Met onze ervaring in de confectie van tassen en passie voor boulderen/klimmen zijn wij aan de slag gegaan met het maken van eigen pofzakken. De pofzak is geheel met veel zorg gemaakt in Nederland. Wij werken met seizoenscollectie. Vanwege onze eigen productie kun je uiteraard ook je eigen pofzak ontwerpen.

boulder pofzak mgco3 zijkant

De pofzak is geheel gemaakt in Nederland! Prijs 31,95 incl. gratis verzending!

  • De pofzak blijft rechtop staan waardoor je makkelijker kunt poffen.
  • Door de binnenzak komt er minder snel pof buiten de pofzak.
  • Makkelijk herkenbare uiterlijk door gebruik van unieke stoffen.
  • Een handig opbergvak voor al je kleine spulletjes zoals sleutels, tape en telefoon. Ook kun je deze gebruiken voor je borstels.
  • Een driedelig achtervak om borstels of andere accessoires op te bergen.
  • Geen magnesiumverlies tijdens het vervoeren: de pofzak sluit d.m.v. klittenband + klikgesp.
  • Door gebruik van de klikgesp wordt je pofzak kleiner en kun je het vervoeren in bijvoorbeeld je rugzak.
  • Makkelijk schoon te houden: veeg met een licht vochtig doekje over de buitenkant.

Bestel deze pofzak voor boulderen via POF!ZAK