Boulder Pofzak Chalk Gold

Wil je in boulderen in stijl? Of wil je iets chic schenken aan je boulder maatje? Dan is deze goudkleurige boulder pofzak iets om te overwegen!

Deze boulder pofak is met veel zorg hand gemaakt in Nederland. Dit is een stevige en ruime boulder pofzak van goede kwaliteit nylon. De pofzak is voorzien van een binnen voering waarin je de pof bewaart. Aan de voorkant zit een ritssluiting waar je spulletjes zoals tape, sleutels of telefoon in kunt opbergen. De bovenzijde is goudkleurig. De voorkant is zwart van 100% katoen met de opdruk Chalk. Aan de achterkant zit een driedelig opbergvak voor je borstels of andere accessoires. De kleur van de achterkant is olijfgroen en is van nylon. De bovenkant sluit door middel van klittenband en je maakt het geheel dicht door het op te rollen en vast te klikken.

boulder pofzak goud chalk

POF!ZAK is een productie atelier in Nederland. Met onze ervaring in de confectie van tassen en passie voor boulderen/klimmen zijn wij aan de slag gegaan met het maken van eigen pofzakken. De pofzak is geheel met veel zorg gemaakt in Nederland. Wij werken met seizoenscollectie. Vanwege onze eigen productie kun je uiteraard ook je eigen pofzak ontwerpen.

De pofzak is geheel gemaakt in Nederland! Prijs 31,95 incl. gratis verzending!

  • De pofzak blijft rechtop staan waardoor je makkelijker kunt poffen.
  • Door de binnenzak komt er minder snel pof buiten de pofzak.
  • Makkelijk herkenbare uiterlijk door gebruik van unieke stoffen.
  • Een handig opbergvak voor al je kleine spulletjes zoals sleutels, tape en telefoon. Ook kun je deze gebruiken voor je borstels.
  • Een driedelig achtervak om borstels of andere accessoires op te bergen.
  • Geen magnesiumverlies tijdens het vervoeren: de pofzak sluit d.m.v. klittenband + klikgesp.
  • Door gebruik van de klikgesp wordt je pofzak kleiner en kun je het vervoeren in bijvoorbeeld je rugzak.
  • Makkelijk schoon te houden: veeg met een licht vochtig doekje over de buitenkant.

Bestel deze pofzak voor boulderen via POF!ZAK

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie