Bossche Boulders biedt buiten boulderen aan tijdens corona

Vanaf zondag 24 mei 2020 is het mogelijk om in Den Bosch te boulderen, maar dan wel alleen buiten de hal van Bossche Boulders. Op Eerste en Tweede Pinksterdag is het ook mogelijk om tussen de reguliere tijden te komen klimmen. Op maandag 1 juni mag de horeca weer open, je kunt dan alleen in combinatie met je reservering een hapje eten en een drankje doen.

Het bouwen van de buitenwanden was uitbesteed aan Coreworks: een bouwbedrijf dat normaal constructies bouwt voor festivals en dergelijke activiteiten. De wandconstructie is als volgt: er is een paddenstoel met 4 klimwanden. Elke wand heeft een andere hoek; er is een rechte muur (0 graden), er is een slab en twee overhangmuren. Elke muur heeft een dikke mat om op te vallen. De verse boulderproblemen kun je via de app Toplogger loggen.

Het logo van Boulderhal Bossche Boulders

Hoe je bij Bossche Boulders kunt boulderen

Hoe kun je in ’s Hertogenbosch klimmen? Reserveren is verplicht en kan via hun website. Je moet eerst je emailadres doorgeven en via een nieuwe link je emailadres bevestigen. Daarna kies je of je voor één of twee personen wilt reserveren. Je kan minimaal 4 dagen van tevoren een tijdslot reserveren en een tijdslot is 90 minuten.

Heb je een abbonement bij deze boulderhal, dan kun je daarvan gebruik maken. Anders betaal je 8 euro entree per persoon per tijdslot.

Ook de coronaregels gelden op deze locatie. Snel in en snel uit, handen wassen voor én na je bouldersessie, en pas de algemene 1,5 meter regel toe.

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

Plaats een reactie