Bolder Neoliet Rotterdam – Rotterdam, Nederland

pofzak_bolder_neoliet_rotterdam

Bolder Neoliet Rotterdam is de achtste Neoliet vestiging, maar dan volledig gericht op boulderen alleen. De andere vestigingen zijn klimcentra waar je verschillende stijlen wandklimmen kunt uitoefenen. Neoliet zag de populariteit van boulderen stijgen in Nederland en besloot een eigen boulderhal te bouwen. Bolder Neoliet Rotterdam bestaat sinds september 2014.

In het weekend is de omgeving erg rustig. Alle gebouwen zijn buiten kantoortijden gesloten, behalve Bolder Neoliet. Je herkent hun gebouw aan het groen-bruin-oranje vlaggetje. Je moet een zwarte trap op voor de ingang en zodra je binnen bent, weet je dat je goed zit.

pofzak_bolder_neoliet_rotterdam2

Bolder Neoliet heeft een mooie ruimtelijke boulderhal. Het groen en oranje van hun huisstijl kun je terug vinden in hun muren en modules. Er is een (nep) grasmatje aangelegd als looppad en er is volop plek gemaakt voor de valmatten. Bij de bar is er een zitruimte met uitzicht op de boulderwanden. Vlak bij de entree bevinden zich de balie, bar, zitruimte en een winkeltje. Bij de entree heb je ook de ingang naar de kleedkamers en de wc’s, hiervoor moet je naar boven lopen. Er zijn douches in de kleedkamers en het bouldergedeelte is voorzien van grote gele industriële ventilatoren. Alles oogt heel schoon en verzorgd.

pofzak_bolder_neoliet_rotterdam3

Bolder Neoliet Rotterdam gebruikt de Franse (Font.) graderingssyteem. Of je nu beginner of gevorderd bent in het boulderen, voor alle niveaus is er wel wat te doen. Updates over vernieuwde problemen en evenementen worden via hun Facebook aangekondigd.

Locatie Bolder Neoliet Rotterdam

Bolder Neoliet Rotterdam is gelegen in een havengebied in Rotterdam. Met de metro kun je uitstappen bij halte Marconiplein waarna je daarna nog 10 minuten hoeft te lopen. Met een beetje joggen of hardlopen gaat het dus sneller.

Bpofzak_bolder_neoliet_rotterdam4

Met de auto is Bolder Neoliet goed bereikbaar. Als je bij Keilestraat 9 volg dan de bordjes naar Havennummer 296. Voor het gebouw zijn er veel gratis parkeerplekken beschikbaar. In het weekend heb je in ieder geval gegarandeerd een plek.

pofzak_bolder_neoliet_rotterdam5

Openingstijden Bolder Neoliet Rotterdam

Je kunt tot een half uur voor sluitingstijd boulderen. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden te komen, mits er een medewerker aanwezig is. Hiervoor kun je even bellen naar de boulderhal voordat je gaat.

Maandag 17.00 – 23.00 uur
Dinsdag 17.00 – 23.00 uur
Woensdag 13.00 – 23.00 uur
Donderdag 17.00 – 23.00 uur
Vrijdag 17.00 – 23.00 uur
Zaterdag 10.00 – 19.00 uur
Zondag 10.00 – 19.00 uur

Af en toe zijn er uitzonderingen i.v.m. feestdagen. Check http://www.neoliet.nl/page.php?page_id=143 voor deze uitzonderingen.

Prijzen Bolder Neoliet Rotterdam

Bij aankomst kun je jezelf bij de balie aanmelden en eventueel klimschoenen huren. Je kunt alleen via pin betalen en je betaalt vooraf voor entree.

> 25 jaar 18 tot 25 jaar 8 tot 18 jaar Tot 8 jaar Wanneer voordelig? (Verschilt per categorie)
Entree (1 dag) €9,50 €8,50 €7,50 €5,00
10-BolderStrippen €85,00 €76,00 €67,00 10 bezoeken
Lidmaatschap per maand
BolderLid (onbeperkt entree) €40,00 €37,00  –  – Min. 5 bezoeken/maand
BolderTrainLid (training & onbeperkt entree) €56,00 €53,00  –  –
BolderNL (training & onbeperkt entree NeolietNL) €60,00 €60,00  –  –
BolderKlupLidmaatschap per maand
BolderKlup (wekelijkse training)  €28,00  –
BolderKlupOnbeperkt (training en onbeperkt entree)  €37,00  –

Voor meer informatie over de prijzen, kijk op: http://www.neoliet.nl/user_files/file/folders_2014/bolder_-_folder_incl_entree_tarieven_2015.pdf

 

De prijzen van Bolder Neoliet zijn vergelijkbaar met de andere boulderhallen in Nederland. Voor een 10x abonnement kun je de boulderhal 10 keer bezoeken voor bijna de prijs van 9 bezoeken. Met een BolderLid maandabonnement ben je voordelig uit als je minstens 5 dagen per maand gaat boulderen. Dat is iets meer dan 1 keer per week. Daarnaast bieden ze ook lidmaatschappen aan inclusief training, voor jong en voor oud.

Vind je boulderen een leuke sport, dan loont het om een abonnement aan te vragen.

Andere voorzieningen Bolder Neoliet Rotterdam

  • Naast de balie bevindt zich een klein winkeltje waar je boulderschoenen en andere klimspullen kunt aanschaffen.
  • Trainingen voor jong en oud.
  • Bar en zitruimte met uitzicht op het bouldergedeelte.
  • Douches.
  • Grote gele ventilatoren.
  • Een bouldergedeelte waar je op de muur kunt klimmen, en met de trap weer beneden bent.
  • Een bruggetje/tunneltje, waarmee je ondersteboven kunt boulderen.

Website: www.neoliet.nl
Facebook: www.facebook.com/BolderNeolietRotterdam
Adres: Bolder Neoliet Rotterdam, Keilestraat 9, Havennummer 296, 3029 BP Rotterdam

Veel plezier!

Boulder pofzak nodig? Bekijk ze op POFZAK.COM
boulder pofzakken

3 gedachten over “Bolder Neoliet Rotterdam – Rotterdam, Nederland”

Plaats een reactie